Bluebeam Revu – De Versies

Bluebeam Revu Standard, CAD en Extreme

Onderstaand een kort overzicht van de versies en functionaliteiten van Bluebeam Revu Standard, CAD en Extreme.
De totale hoeveelheid functionaliteit binnen deze versies is te omvangrijk om dit op deze pagina te omschrijven. Kijk op het Vergelijkingsoverzicht welke de verschillen laat zien tussen Bluebeam Revu Standard, -CAD, -Extreme en de Ipad versie.
Natuurlijk kunnen wij u volledig informeren en uiteenzetten waar voor u de voordelen zitten, uitgaande van uw wensen en werkzaamheden.

Neem hiervoor contact met ons op.

Bluebeam Revu Standard

Met Bluebeam Revu Standard krijgt u de beschikking over een complete set functies voor annoteren, bewerken en samenwerken, en over plug-ins voor Microsoft Office en de Bluebeam PDF-printer voor het gemakkelijk maken van PDF-bestanden.
Bluebeam Revu Standard is volledig geschikt voor alle basis werkzaamheden op uw PDF document. Of het nou gaat om stempelen, teksten toevoegen, documenten samenvoegen en/ of vergelijken of meten met uiteindelijk de hoeveelheden in een duidelijke tabel en export mogelijkheden naar Excel, deze functionaliteit en nog veel meer is aanwezig in Bluebeam Revu Standard.
Download hier een 30 dagen trial versie.

Bestellen?  Ga naar onze Webshop

Bluebeam Revu Standaard

Bluebeam Revu CAD

Bluebeam Revu CAD biedt alles wat Bluebeam Revu Standard heeft en daarnaast plug-ins voor het maken van PDF-bestanden vanuit AutoCAD, Revit, Navisworks Manage, Navisworks Simulate, SketchUp Pro en SolidWorks.
Deze plugins worden in bovengenoemde applicaties zichtbaar in de vorm van een Tabblad of Ribbon en creëren hiermee Bluebeam functionaliteit in bovengenoemde applicaties.
Download hier een 30 dagen trial versie.

Bestellen?  Ga naar onze Webshop

Bluebeam Revu CAD

Bluebeam Revu Extreme

Bluebeam Revu Extreme bevat alles wat Bluebeam Revu CAD heeft en daarnaast geavanceerde functies zoals scripts, formulieren maken, OCR+, Structures™, Batch Link®, Batch Slip Sheet en redactie.
Een script, gemaakt in Bluebeam Revu Extreme, is een samenvoeging van eenvoudige opdrachten die Bluebeam Revu uitvoert. Deze scripts zijn alleen te gebruiken in de Bluebeam Revu Extreme versie.
Formulieren die gemaakt worden in de Extreme versie kunnen daarna wel gebruikt worden in alle andere versies van Bluebeam Revu.
De functionaliteiten OCR+, Structures™, Batch Link®, Batch Slip Sheet en redactie zijn alleen beschikbaar in de Extreme versie.
Download hier een 30 dagen trial versie.

Bestellen?  Ga naar onze Webshop

Bluebeam Revu Extreme

 

 

Geïnteresseerd in Bluebeam software?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en/of demo. Neem contact op.