Bluebeam Software

Bluebeam® Revu® Onderhoud & Service (Maintenance) – jaarlijks:

(Wij adviseren dit zeker af te sluiten – U spreidt de kosten )

Productupgrades:
Wanneer Bluebeam een belangrijke tussen-update of nieuwe versie van Studio® Enterprise uitbrengt, wordt uw bedrijf daarvan op de hoogte gebracht en ontvangt u gratis de bijbehorende upgradelicentiesleutel.

Premium ondersteuning:
U ontvangt premium-ondersteuning via telefoon en e-mail van de ervaren medewerkers van PDFadvies die antwoord kunnen geven op de meest uiteenlopende vragen over CAD en PDF.

Bluebeam Revu (Standaard, CAD, eXtreme®):

Markeer PDF-bestanden met Revu’s aanpasbare markeringshulpmiddelen, zoals tekst, opmerkingen, wolken, CAD-symbolen, stempels en metingen en sla de aangepaste markeringen op in de Toolchest om ze gemakkelijk opnieuw te gebruiken. Houd overzicht op alle markeringen en metingen in een overzichtelijke samenvatting en voer eventueel, zelf gedefinieerde, berekeningen uit. Kies tussen de Standaard-, CAD– of eXtreme versie (Voor Windows 7 en hoger).
Meer informatie over de verschillende versies Bluebeam Revu.

Bestellen? Ga naar onze Webshop

Bluebeam Revu iPad:

Met Bluebeam Revu iPad kunt u, op de iPad, uw PDF-bestanden altijd en overal openen en bekijken. Plaats annotaties in PDF’s met standaardsymbolen, controleer metingen op locatie en sla aangepaste annotaties op om ze opnieuw te gebruiken in andere sessies. Werk live in de cloud met Bluebeam Studio, samen met ketenpartners, voor een optimale coordinatie en samenwerking.

Kijk in de AppStore

Bluebeam Studio:

Gratis voor iedereen en in elke versie van Revu. Zelfs in de gratis versies en trial versies.
Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Met het Studio Platform van Bluebeam kunnen teams en organisaties overal en op elk gewenst moment projecten beheren vanaf een pc, Windows-tablet of iPad. Bluebeam Studio is beschikbaar zowel binnen Vu als alle versies van Revu en verlegt de grenzen van samenwerking in de cloud. Upload- en deel een ongelimiteerd aantal PDF’s en andere bestandstypes of werk tegelijkertijd samen met andere projectpartners in dezelfde documenten.

 

“Batch Link, Bluebeam, Bluebeam Revu, eXtreme, Revu, and Studio are registered trademarks of Bluebeam, Inc., used under license.”