Bluebeam Software

Bluebeam Revu Onderhoud & Service (Maintenance) – jaarlijks:

(Wij bevelen u aan dit af te sluiten – vraag ons waarom ! )

 

Productupgrades:
Wanneer Bluebeam een belangrijke tussen-update of nieuwe versie van Studio Enterprise uitbrengt, wordt uw bedrijf daarvan op de hoogte gebracht en ontvangt u gratis de bijbehorende upgradelicentiesleutel.

 

Premium ondersteuning:
U ontvangt premium-ondersteuning via telefoon en e-mail van de ervaren medewerkers van PDFadvies die antwoord kunnen geven op de meest uiteenlopende vragen over CAD en PDF.

Bluebeam Revu (Standaard, CAD, Extreme):

Markeer PDF-bestanden met Revu’s aanpasbare markeringshulpmiddelen, zoals tekst, opmerkingen, wolken, CAD-symbolen, stempels en metingen en sla de aangepaste markeringen op in de Toolchest om ze gemakkelijk opnieuw te gebruiken. Houd overzicht op alle markeringen en metingen in een overzichtelijke samenvatting en voer eventueel, zelf gedefinieerde, berekeningen uit. Kies tussen de Standaard-, CAD– of Extreme versie (Voor Windows 7 en hoger).
Meer informatie over de verschillende versies Bluebeam Revu.

Bestellen? Ga naar onze Webshop

xlogo-revu-std_trans

 

Bluebeam Revu iPad:

Met Bluebeam® Revu iPad kunt u, op de iPad, uw PDF-bestanden altijd en overal openen en bekijken. Plaats annotaties in PDF’s met standaardsymbolen, controleer metingen op locatie en sla aangepaste annotaties op om ze opnieuw te gebruiken in andere sessies. Werk live in de cloud met Bluebeam Studio, samen met ketenpartners, voor een optimale coordinatie en samenwerking.

Kijk in de AppStore

icon-product-ipad-revu_trans4

 

Bluebeam Studiotm:

Gratis voor iedereen en in elke versie van Revu. Zelfs in de gratis versies en trial versies.
Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Met het Studio™ Platform van Bluebeam kunnen teams en organisaties overal en op elk gewenst moment projecten beheren vanaf een pc, Windows-tablet of iPad. Bluebeam Studio is beschikbaar zowel binnen Vu als alle versies van Revu en verlegt de grenzen van samenwerking in de cloud. Upload- en deel een ongelimiteerd aantal PDF’s en andere bestandstypes of werk tegelijkertijd samen met andere projectpartners in dezelfde documenten.

bluebeam-studio2_trans

Studiotm Prime:

Studio Prime is een abonnementsoplossing in de cloud, die alle functies van Bluebeam Studio plus extra beheerfunctionaliteit omvat. U krijgt meer controle over de Studio-projecten en -sessies van uw organisatie en krijg toegang tot de Bluebeam Studio API , die de integratie van externe toepassingen ondersteunt.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

bluebeam-studio-prime1_trans

Studiotm Enterprise:

Wilt u lokaal meer controle? Beheer de Studio-projecten en -sessies van uw organisatie achter uw eigen firewall. Studio Enterprise is een serveroplossing voor bedrijven die Bluebeam Studio willen gebruiken op een lokale server. Werk samen en deel makkelijker en sneller informatie in een gecontroleerde omgeving die voldoet aan uw bedrijfs- veiligheidseisen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

bluebeam-studio-enterprise_trans

 

Geïnteresseerd in Bluebeam software?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en/of demo. Neem contact op.